Carnavalsvereniging d'n Tuutekop

opgericht 18 januari 1963

Activiteitencommissies

Hoe zit de vereniging in elkaar? Wie doet wat? Welke commissies zijn er?

Liedjesmatinee

Het Liedjesmatinee wordt georganiseerd door een commissie waarbij Miranda Kellenaers aan het hoofd staat.

Prinsenbal

Het Prinsenbal, waar de 'oude' prins aftreedt en een nieuwe oppertuut geprestenteerd wordt, wordt in goede banen geleid door een commissie onder leiding van Emiel Zanders.

Prinsenreceptie en uitkomen Boerenbruidspaar

Traditioneel twee weken na het uitkomen van de prins vindt zijn receptie plaats. Aansluitend verschijnt het Boerenbruidspaar voor de eerste maal ten tonele. De commissie die deze dag verzorgt staat onder leiding van Emiel Zanders.

Zittingsavonden

De zittingsavonden die ieder jaar worden gehouden staan onder leiding van Robert Claessens.

Zittingsmiddag

Voor de mensen boven de vijfenvijftig wordt jaarlijks de seniorenmiddag gehouden. Margo Kluskens is voorzitster van de organiserende commissie.

Boerenbruiloft en Boerenbal

De commissie die zich bezighoud met de boerenbruiloft op carnavalsmaandag staat onder leiding van Yvonne Willems. Uiteraard is de vereniging die de boerenbruiloft organiseert hierin ook goed vertegenwoordigd.

Optochtcommissie

Samen met jeugdcarnaval Hegelsom wordt gezorgd dat op carnavalsdinsdag een prachtige stoet door de Hegelsomse straten trekt. Namens het bestuur van CV D'n Tuutekop heeft Sander Staaks zitting in de organiserende commissie. Daarnaast heeft vanuit CV D'n Tuutekop ook Andries Brantsma zitting in deze commissie.

Fotocommissie

Sinds het seizoen van 2012 maakt Marcel Hakvoort prachtige plaatjes voor CV D'n Tuutekop. Deze kunstwerkjes worden vervolgens doorgespit om een prachtige fototentoonstelling te kunnen houden. Geraldine Beckers is de coördinator van deze activiteit. Het contact met de fotograaf wordt onderhouden door de vicevoorzitter.

Externe commissies
Afvaardiging Stichtingsbestuur

In het stichtingsbestuur Debije vertegenwoordigen Jos Peeters (lid DB) en Geert Buyssen CV d'n Tuutekop.

Kascontrolecommissie Stichting

Het afgelopen jaar had C.V. D'n Tuutekop geen afvaardiging in de kascontrolecommissie van stichting zaal Debije. De gebruikmakende verenigingen doen dit op toerbeurt.

Zoeken

Menu