Carnavalsvereniging d'n Tuutekop

opgericht 18 januari 1963

Seizoen 1980-1981

Ledenaantal: 56 personen.
Liedjesavond: Er waren dit jaar maar liefst 14 deelnemers. Het eigenlijke aantal dat mee wilde doen was echter veel groter namelijk 21 stuks. Dit was te veel van het goede voor een avond en men besloot in overleg met de inzenders terug te gaan naar 14. Alle liedjes werden door dezelfde zangers en zangeressen ten gehore gebracht. De plaats van Mien Smits werd vanaf nu ingenomen door Ria Geurts. Henny van Rens zijn liedje "Koom d'r ma beej" werd de uiteindelijke winnaar.
Prinsenbal: Dit keer was ons Tuuteklooster "Ons Genoegen" de achtergrond van het gebeuren. Oud-prins Jan moest verantwoording afleggen over zijn ambtsperiode en moest in armoede intreden in de orde van het klooster. Vader Abt moest voor een nieuwe heerser zorgen. En dit was prins Henny (van Rens) begeleid door prinses Jose.
Receptie: Tijdens de receptie was het druk en werden de adjudanten Jan Hesen en Antoon Saris bekendgemaakt. Velen kwamen de prins, prinses en de adjudanten feliciteren.
Spruutjesbal: Na het afscheid van het boerenbruidspaar Jan en Leen Craenmehr werd er een bevalling van de bionische koe voorgespeeld, waar uiteindelijk het nieuwe boerenbruidspaar uit voort kwam. Het waren niemand minder dan de rasechte en zeer gewaardeerde carnavallisten Lei en Bertha Hermans. een stel wat ontzettend goed in de smaak viel.
Zittingsavonden: Ook dit jaar weer drie avonden, allemaal weer uitverkocht. Een toegangsprijs van 6 gulden was een schijntje in verhouding tot datgene wat geboden werd. .
Boerenbruiloft: Een prachtige stoet en een volle zaal waren het decor voor deze bruiloft. Er waren vele optredens en de middag was te snel voorbij. De receptie werd druk bezocht. Het feesten ging door tot in de kleine uurtjes.
Optocht: Er deden iets minder deelnemers mee dan het vorige jaar. De deelnemers die er waren mochten er echter zeker zijn. Veel publiek was aanwezig en de zaal was voor het aansluitende feest te klein.

Zoeken

Menu