Carnavalsvereniging d'n Tuutekop

opgericht 18 januari 1963

Seizoen 1982-1983

Ledenaantal: 57 personen.
Liedjesavond: Er waren dit jaar weer elf deelnemende liedjes dus weer het maximale aantal volgens het reglement. Alle liedjes werden door hetzelfde zangkwartet voorgedragen. Voorwaar een zware taak om alle liedjes in te studeren en even mooi te brengen. Eerste plaats: "Heej zuij zo gear" van Truus en Toon te Baerts. Er moest overigens iets gebeuren aan de organisatie want de publieke belangstelling werd minder.
Prinsenbal: In een prachtig schouwspel werd via een tijdmachine de 12-de eeuw bereikt. King Arthur en Queen Victoria besloten dat de Oud-Prins aan de schandpaal moest. Een bloedig gevecht tussen een tweetal ridders bracht ons de nieuwe prins: prins Mart d'n Iërste in het bijzijn van prinses Riny. Het spektakel werd aanschouwd door een volle zaal.
Prinsenreceptie: Deze werd druk bezocht. De volgende adjudanten werden bekendgemaakt: Ger van Rens en Wiel Jenniskens. De stemming was geweldig.
Spruutjesbal: Er werd voor een andere opzet gekozen. Er werden Oud-bruidsparen opgeroepen om het aftredende paar op te nemen en het programma van het feest werd uitgebreid met artiesten. Frans en Nelly Keijzers vormden het nieuwe paar.
Zittingsavonden: De minder florissante economie kon de mensen niet weerhouden om toch te komen. Het was weer uitverkocht. Men amuseerde zich kostelijk.
Boerenbruiloft: Na een mooie optocht kwam het paar in een goed gevulde tuutestal waar de trouwplechtigheid werd voltrokken. Samen met de artiesten werd het een waar spektakel.
Optocht: Er bleef veel belangstelling voor de optocht. Kinderen en ouders zijn er echt op uit om iets moois te laten zien. De aansluitende prijsuitreiking werd (te) druk bezocht.

Zoeken

Menu