Carnavalsvereniging d'n Tuutekop

opgericht 18 januari 1963

Seizoen 2001-2002

Ledenaantal: 118 personen, waarvan 20 jeugdleden.
Er werd een cd uitgebracht met de nummers één tot en met vier van de afgelopen drie jaren.
DubbelOp behaalde voor de tweede maal de finale van het LVK. Wegens een afspraak met radio Reindonk werd de tocht naar de finale in Grubbenvorst te voet gemaakt. Wellicht waren ze enigszins buiten adem, want van tevoren was het nummer door kenners een hogere plaats toegedicht dan de vijftiende. Het publiek was het wel met deze kenners eens, maar helaas dacht de jury er anders over.
Liedjesavond: Liefst tien inschrijvingen werden ontvangen. De nummers hadden zo'n hoge kwaliteit dat de jury twee nummers op de vierde plaats liet eindigen. Een plaats die recht geeft op een plekje op de cd van het tuuteriek. Wel was er maar één winnaar. "Lekker fieste", tekst, muziek en zang van J3, wist de eerste prijs te bemachtigen.
Prinsenbal: Na het aftreden van prins Jos werd het decor van kopspijkers opgebouwd. Jack Spijkerman was hier duidelijk nog in zijn goede jaren. Prins John (Wilbers) en prinses Henriëtte bleken de gelukkige. Ook werden de adjudanten Richard Witt en Hans Nillesen bekend gemaakt.
Prinsenreceptie/uitkomen boerenbruidspaar: Dat het een eer is de oppertuut van het tuuteriek een hand te geven was wederom te zien aan het grote aantal bezoekers. Ten einde geschikte vervangers te vinden voor de zojuist afgetreden Bear en Marie trok een afvaardiging van de raad van elf met taxi Thei door de buurdorpen. Tussen al de vreemde snuiters die ze onderweg tegenkwamen, zat gelukkig voldoende materiaal om de vacature in te vullen. Petran en Jakoeba (Peter en Jacqueline Puijn) werden het boerenbruidspaar namens de voetbalclub.
Zittingsavonden: Wederom werden drie avonden gehouden. De gesplitste verkoop bleef gehandhaafd en hier en daar wat bijgeschaafd. De volle zalen herbergden een bijzonder goede stemming en dito artiesten.
Seniorenzitting: Op twaalf kaarten na was de seniorenmiddag uitverkocht. Deze iets mindere belangstelling leek vooral te wijten aan het huwelijk van kroonprins Willem Alexander. Degenen die wel aanwezig waren genoten er gelukkig niet minder om.
Orde van Verdiensten: De voormalige zaalbeheerders Annie en Theo Beeker werden hiermee bedankt voor hun jarenlange inzet.
Boerenbruiloft: Hoewel de zaal pas tijdens de receptie goed gevuld raakte een zeer gezellige dag. Het paar en de familie hadden best nog een dag door kunnen feesten en de bezoekers deden niet voor hen onder.
Optocht: Andermaal bleek dat de weergoden rekening houden met de prachtige optocht die door Hegelsom trekt. Drieëndertig deelnemers gaven zich op voor dit schitterende gebeuren.

Zoeken

Menu